Zuiderspeeltuin


DE ZUIDERSPEELTUIN
Contactpersoon: Willem Rosier
Kuipersdijk 83
7512 CB Enschede

De Jeugd ViVa wordt voor kinderen tot 14 jaar georganiseerd op de Zuiderspeeltuin.

Overblijfmogelijkheid: ja

Lunch meenemen: nee, voor eten tussen de middag word gezorgd.

Maximaal aantal deelnemers per dag : geen max. Alle kinderen zijn welkom.

Entree prijs : €1 per kind per dag
 

 Maandag 09 augustus 2021 

Thema: actief

Tijd: van 10:00 uur tot 15:00 uur

Maandag-Programma:
Jeugd VIVA’21 aftrap met spelletjes zoals frisbee, touwtje springen, schminken, sjoelen, spijkerpoepen, koekhappen, blik gooien. Ook kunnen kinderen losgaan op de stormbaan en mocht het weer meezitten is er een waterglijbaan. Bij mooi weer gratis ijsje.

Dinsdag 10 augustus 2021 

Thema: actief

Tijd: van 10:00 uur tot 15:00 uur

Dinsdag-Programma:
Ook vandaag spelletjes als vanouds zoals spijkerpoepen, blikgooien, frisbee, touwtjespringen, koekhappen, sjoelen zo ook mooi of juist creatief laten schminken. De stormbaan zal niet ontbreken en bij mooi weer is er een glijbaan en een gratis ijsje.

Woensdag 11 augustus 2021

Thema: actief creatief

Tijd: van 10:00 uur tot 15:00 uur

Woensdag-Programma:
De week is door midden en tijd voor creativiteit en behendigheid. Bouw samen een hut met de bouwblokken, ren je rot op de stormbaan, kom langs bij de NUSO bus, ga undercover en laat je schminken, spring een gat in de lucht op de springkussen en wees creatief met behendigheid bij circus Tijdgeest. Ook vandaag spelletjes zoals spijkerpoepen, koekhappen, blikgooien, touwtjespringen, sjoelen, frisbee. Vandaag ook mooi weer? Mooi … da’s dan wederom een gratis ijsje.

Donderdag 12 augustus 2021

Thema: samen in beweging

Tijd: 10:00 uur tot 15:00 uur

Donderdag-Programma:
naast de stormbaan, koekhappen, blikgooien, touwtjespringen, sjoelen, frisbee, schminken etc. kun je jouw beste moves laten zien bij dansstudio Focus. Ook vandaag geldt … mooi weer? Een lekker gratis ijsje.

Vrijdag13 augustus 2021

Thema: helemaal het einde

Tijd: 10:00 uur tot 15:00 uur

Vrijdag-Programma:
voor de laatste keer nog ff hard gaan op de stormbaan en met wat geluk de waterglijbaan bij mooi weer evenals sjoelen, spijkerpoepen, koekhappen, touwtjespringen, blikgooien, schminken, frisbee en wederom bij mooi weer een gratis ijsje. Sluit deze VIVA week af met het beste optreden en doe mee aan ons eigen Zuiderspeeltuin Playback Show.

 

Overzicht activiteiten Jeugd ViVa 2021 - Zuiderspeeltuin
Share our website