Jeugd ViVa 2021

De Jeugd ViVa vond dit jaar plaats van week 30 t/m week 36. 

Ondanks het wisselvallige weer was het een groot succes!

Naast de vele Jeugd ViVa-activiteiten werden er ook nog allerlei hele leuke en vooral afwisselende activiteiten voor de kinderen georganiseerd, variërend van het programmeren van robotjes (Tetem) tot Bubble Ball en lasergamen (Sportaal). 

De NUSO-bus bezocht een aantal speeltuinen met veel sport- en spelmateriaal, waaronder Oud-Hollandse spelletjes.

Scoren in de Wijk kwam met een sportief programma en de medewerkers van de Theatermakerij deden een beroep op de verbeeldingskracht en het inlevingsvermogen van de kinderen. 

Focus bood allerlei variaties op moderne (street)dance aan en Stichting Move zorgde ervoor met ‘Move in 1 dag’ dat kinderen zich gaan realiseren dat ze in korte tijd écht iets voor hun leefomgeving kunnen betekenen!

Circus Tijdgeest zorgde voor een leuke workshop en voorstelling! Daarnaast assisteerden de medewerkers van FC Noaber heel enthousiast op diverse speeltuinen.

Gelukkig waren er ook dit jaar weer veel vrijwilligers die er op allerlei manieren aan bijdroegen om ook dit jaar de Jeugd ViVa weer tot een groot succes te maken!!!

Dit fotoalbum biedt een heel afwisselend inkijkje op de Jeugd ViVa 2021!

Veel kijkplezier toegewenst!

En vergeet vooral ook niet om de Social Media van de verschillende speeltuinen te bezoeken om nog meer foto's en filmpjes van de Jeugd ViVa en andere zomeractiviteiten te bekijken!Share our website